ServiceDesk Medarbetare

The Service Corporation är ett modernt IT företag som är specialiserade på molntjänster. Vi fokuserar på att leverera marknadens bästa kundupplevelsen via vår moderna molnfokuserade servicedesk.

 

Vi växer med molnet och söker nu passionerade och servicefokuserade medarbetare. Din personlighet och dina sociala färdigheter är lika viktiga för oss som att du har en omfattande bakgrund inom teknik. Du förväntas ge förstklassig service till slutanvändare som använder Office 365, Google Apps for Work och andra molntjänster. Då vi fokuserar på förebyggande support är det också viktigt att du tycker om att uttrycka dig i skrift. Våra kunder består av stora globala bolag och innovativa startups som förväntar sig en leverans i världsklass, vi hoppas du vill vara med och fortsätta utveckla den.

 

Din profil

Du som söker har troligen arbetat i liknande roller tidigare, antingen med first eller second line support. Vi tror att du har erfarenhet av Windows, Officepaketet, Active Directory samt något ärendehanteringssystem. Du har god teknisk kunskap och erfarenhet av att självständigt lösa inkommande ärenden. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna, både i praktiken och i teorin. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp.

techie with converseKvalifikationer

  • Servicefokuserad, med en god portion tålamod och empati
  • Utmärkta IT-kunskaper
  • Förmåga att arbeta i en miljö med högt tempo och korta ”deadlines”

Språkkrav

  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Kunskaper inom följande områden är meriterande

  • Active Directory / LDAP
  • Google Apps, Gmail, Calendar, Google+ och Docs / Drive
  • Microsoft Office, Office 365, Azure, Amazon Web Services (AWS)
  • ITIL

Vi är ett tight, effektivt och engagerat team där du har stora möjligheter att utvecklas och få jobba med kunder, teknik, lösningar och människor i toppklass.

Skicka din ansökan inklusive CV till recruitment@theservicecorporation.com

Back to Top