Kundengagemang

Våra tjänster hjälper er driva tillväxt och förbättra kundengagemang och lojalitet

Vi analyserar, implementerar och integrerar de verktyg som behövs i en modern och effektiv kundorganisation. Ni får en plattform där ni kan engagera och kommunicera med era kunder i alla kanaler oavsett om kunderna använder en app, telefon, webbsida, chat eller social media. Närvaro i rätt kanaler tillsammans med servicekompetens kommer att leda till en bättre kundupplevelse, lojalitet och ökad försäljning.

Vi kan se till att ni får och kan använda ett system för kundengagemang där ni förtjänar era kunders lojalitet och med det även upprepad försäljning. Era anställda kommer få tillgång till de mest effektiva verktygen och arbetssätten för att kunna hantera kraven som ställs av dagens moderna kunder.

För att ständigt hålla alla medarbetare uppdaterade så levererar vi kontinuerligt utbildning som täcker in verktyg, processer och service. Vi är experter på servicemodeller, kundservice och vi ser till att de anställda verkligen använder verktygen, vid rätt tillfälle och på rätt sätt. Snart kan även era anställda vara experter, det kommer kunderna märka. Det kommer även märkas i resultaträkningen.

Kontakta oss via formuläret nedan för att få mer information!

 

Vår kära partners

Zendesk   Babelforce   Efftel

 

 

Prata med oss - berätta hur vi kan hjälpa till

Name

Email

Message, if any

Verify you are human please
captcha

Type in the characters here

START

Resan mot en mer fokuserad, effektiv och modern organisation börjar här.

PS. Det börjar med ett litet enkelt formulär. Om ni inte är redo riktigt än så kan ni kolla in vår blogg för inspiration och insikt.

 

Tillbaka till Tjänster
Back to Top